KATALOZI.INFO

Eurospin Katalog

Vrijedi od 10.08.23 do 16.08.2023

novi-eurospin-katalog

Eurospin katalog

NAJNOVIJI EUROSPIN KATALOG, LETAK I AKCIJA

Kupuj pametno uz novi Eurospin katalog!

Eurospin katalog donosi najnovije ponude i akcije za kupce koji žele uštedjeti na svojim kupovinama. U katalogu možete pronaći veliki izbor svježih namirnica, mesnih i mliječnih proizvoda, pekarskih proizvoda te ostalih prehrambenih artikala po pristupačnim cijenama. Također, Eurospin katalog nudi i povoljne cijene na kućanske potrepštine, kozmetiku, higijenske proizvode i druge proizvode za svakodnevnu uporabu. 

EUROSPIN - povijest, poslovanje

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu kupnju. Jedinstvena značajka Eurospina je ta što je jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje robne marke. U trgovinama Eurospina nisu dostupni klasični brendovi kao u ostalim supermarketima, već se prodaju samo proizvodi koje je Eurospinov tim stručnjaka osmislio i pažljivo odabrao za svoje kupce putem mreže odabranih partnera. Ovaj model distribucije vlastitih robnih marki je razlog rastućeg uspjeha Eurospina u Europi. Eurospinov model kvalitetnih proizvoda kupcima jamči veliku uštedu, stoga ga nazivaju Pametnom kupnjom. Eurospin je svoj asortiman prilagodio potrebama hrvatskog tržišta, a njihov prioritet ostaje Pametna ušteda za svaku obitelj. Eurospin su 1993. godine osnovala četiri partnera s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji kao talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Eurospin je uspio prilagoditi format diskont trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta. Formula se pokazala uspješnom, što je učinilo Eurospin mjerilom ne samo za kupce, već i za one koji traže uspješan poslovni projekt. Kroz godine, Eurospinova mreža prodavaonica se proširila diljem Italije i susjedne Slovenije. Sve više ljudi odabralo je Eurospin, a ponuda se neprestano obogaćuje prateći potrebe potrošača. Filozofija grupe Eurospin ostala je ista: predani rad i kvalitetni proizvodi uvijek su na prvom mjestu kako bi Eurospin bio jamstvo kvalitete i uštede.

Eurospin robne marke

Eurospin robne marke Eurospin je uspješno otvorio nove trgovine i 2015. godine dosegnuo 1000 prodajnih mjesta u Italiji. To je učinilo Eurospin dostupnim ne samo u najnaseljenijim gradovima, nego i u malim sredinama i ruralnim područjima. Svjesni snage filozofije njihovog poslovanja, Eurospin nastavlja širiti model Pametne kupnje u novim europskim zemljama.