KATALOZI.INFO

Kaufland Katalog

Vrijedi od 09.08.23 do 16.08.23

Kaufland - Katalozi.info

Kaufland katalog

NAJNOVIJI Kaufland KATALOG, LETAK I AKCIJA

Ne propusti Kaufland tjednu ponudu

Najnoviji Kaufland katalog donosi široki izbor proizvoda po povoljnim cijenama. U katalogu možete pronaći raznovrsnu ponudu svježeg voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih proizvoda, pekarskih proizvoda te ostalih prehrambenih artikala. Osim hrane, Kaufland katalog nudi i široki izbor kućanskih potrepština, odjeće, obuće, kozmetike i higijenskih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Uz redovne akcije, Kaufland katalog nudi i brojne dodatne pogodnosti kao što su kartice vjernosti, akcije za određene grupe proizvoda te mogućnost kupovine na rate. 

Kaufland, povijest i poslovanje

Kaufland je lanac trgovina koji se fokusira na učinkovitost u svom poslovanju, a pozicija koju su stekli od otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj prije 22 godine dokazuje uspješnost njihove strategije. U Kauflandu se razvija ponuda s naglaskom na kvalitetu, svježinu i širok izbor proizvoda, a uvode se i inovativne tehnologije za zaštitu okoliša kako bi se osigurala najbolja moguća kupovna iskustva za sve kupce. 

U svakodnevnom radu, Kaufland se pridržava svojih osnovnih načela, koja uključuju fokus na zadovoljstvo kupaca, povoljan odnos cijene i usluge, rast kroz ekspanziju i neprestano poboljšanje poslovnica, sustavni rad kao dio grupe, brze i učinkovite odluke, poštovanje postojećih zakona i internih smjernica, te preuzimanje gospodarske, društvene i ekološke odgovornosti u svakodnevnom poslovanju.

Kao maloprodajno poduzeće, Kaufland ima odgovornost prema svojim proizvodima, posebno s obzirom na sirovine i podrijetlo istih, stoga se zalaže za odgovorne i ekološki prihvatljive uvjete proizvodnje i poštuje poštenu poslovnu praksu, transparentnost, dobre radne i životne uvjete, ljudska prava i ekološko ponašanje u svom lancu opskrbe kako bi se potaknula uspostava ambicioznih standarda u lancu opskrbe.

 

Kaufland robne marke

U svojoj ponudi, Kaufland ima i vlastite robne marke, a neke od njih su K-Classic, K-Bio, K-Take It Veggie, K-Purland, K-Free From, K-Active i K-Budget. Kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta proizvoda, Kaufland surađuje s mnogim dobavljačima širom svijeta, a dugoročna suradnja s njihovim strateškim partnerima promiče održivost u lancu opskrbe.