KATALOZI.INFO

Konzum Katalog

Vrijedi od 10.08.23 do 16.08.23

Konzum logo

Konzum katalog

NAJNOVIJI Konzum KATALOG, LETAK I AKCIJA

Novi tjedan, nova ponuda u Konzumu!

Najnoviji Konzum katalog donosi brojne pogodnosti i popuste na različite proizvode. Katalog sadrži veliki izbor svježeg voća i povrća, mesnih i mliječnih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, kruha i peciva te ostalih prehrambenih proizvoda. Osim toga, u katalogu možete pronaći i akcijske cijene na kućne potrepštine, kozmetiku, higijenske proizvode te tehniku i kućanske aparate. Uz brojne popuste i akcijske cijene, Konzum katalog nudi i dodatne pogodnosti poput kupovine na rate ili besplatne dostave za određene iznose kupovine. Provjerite najnoviji Konzum katalog i iskoristite brojne povoljnosti koje nudi.

No page Found

KONZUM - povijest, poslovanje

Konzum je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj s dugom poviješću. Njegova povijest započela je 1957. godine kada je osnovana prva samoposluga u Zagrebu, Ilica 22. Tijekom godina, tvrtka je rasla i mijenjala ime nekoliko puta, a 1990. godine postaje Konzum.

Danas, Konzum ima više od 600 poslovnica diljem Hrvatske, a broj zaposlenika premašuje 11 000. Ovaj maloprodajni lanac nudi široku paletu proizvoda, uključujući prehrambene proizvode, higijenske proizvode, kozmetiku, kućanske potrepštine i mnogo više.

Konzum je poznat po tome što podržava hrvatske proizvođače i na svojim policama nudi širok raspon domaćih proizvoda. U 2019. godini, Konzum je izjavio da više od 50% proizvoda koje prodaju dolazi od hrvatskih proizvođača. Ova tvrtka ima snažan odnos s lokalnim proizvođačima, promovirajući i podržavajući njihove proizvode.

Konzum robne marke

Konzum također ima svoje robne marke, koji nude kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Ove robne marke su popularne među kupcima koji traže pristupačniju alternativu brendovima.

K PLUS, Active Zone Protein+, Adria Mare, Bio Zone, Garden Good, Finesse, Minute, Hrusty, Moj dan, Lumpi, Olea, Dax, F5

Konzum društvena odgovornost

Osim toga, Konzum brine o zajednici i ima snažan angažman u društvenoj odgovornosti. Tvrtka podržava razne dobrotvorne organizacije i projekte, kao što su humanitarne akcije i zaštita okoliša. Konzum također nudi mogućnost doniranja novca dobrotvornim organizacijama putem svojih blagajni, što omogućava kupcima da doprinesu zajednici.

Konzum također ima niz programa koji promiču zdraviji način života, poput programa za smanjenje otpada hrane i podrške domaćim poljoprivrednicima. Ova tvrtka također podržava lokalne sportske klubove i događaje, kao i programe za obrazovanje mladih.

Uz sve to, Konzum je predan kvaliteti usluge i proizvoda koje nudi svojim kupcima. Tvrtka stalno prati trendove u maloprodaji i uvodi nove tehnologije kako bi kupcima osigurala ugodno iskustvo kupovine.

Konzum je danas jedan od najvažnijih aktera u hrvatskoj maloprodajnoj industriji, a njegova prisutnost i značaj se ne smanjuju. Konzum stalno ulaže u razvoj i poboljšanje svojih proizvoda i usluga, te nastoji ostati na čelu industrije.

Danas je Konzum sinonim za maloprodaju u Hrvatskoj i neizbježan je dio svakodnevnog života mnogih ljudi. Njegova prisutnost, inovativni pristup i društvena odgovornost čine ga jednim od najvažnijih i najuspješnijih maloprodajnih lanaca u zemlji.