KATALOZI.INFO

Lidl Katalog

Vrijedi od 07.08.23 do 14.08.23

Lidl katalog - Katalozi.info

Lidl katalog

NAJNOVIJI LIDL KATALOG, LETAK I AKCIJA

Pregledajte Lidl kataloge i ne propustite najnovije ponude i akcije!

Lidl katalog je idealan izvor najnovijih ponuda i popusta za sve ljubitelje kupovine. U najnovijem katalogu, kupci mogu pronaći bogatu ponudu prehrambenih proizvoda kao što su svježe voće i povrće, meso, mliječni proizvodi i pekarski proizvodi, ali i proizvodi za kućanstvo poput kućanskih aparata, odjeće i obuće, kozmetike i higijenskih proizvoda. Lidl katalog se redovito ažurira kako bi kupci bili informirani o najnovijim akcijama i ponudama, koje uključuju i velike popuste na proizvode poznatih brendova. U najnovijem katalogu kupci mogu pronaći i posebne ponude za sezonu, kao što su roštiljski proizvodi, ljetna oprema i drugo. Kupci koji traže još veće uštede mogu iskoristiti Lidl karticu vjernosti koja nudi dodatne pogodnosti i akcije. 

Ne propustite najnoviji Lidl katalog i uživajte u širokoj ponudi proizvoda po pristupačnim cijenama.

LIDL - povijest, poslovanje

Lidl je svoju priču u Hrvatskoj započeo 2002. godine kada su prvi zaposlenici počeli pripremati tržište, kupovati zemljišta i graditi trgovine. Nakon četiri godine priprema, 13 trgovina otvoreno je za kupce 2006. godine. Od tada, Lidl kontinuirano provodi strategiju širenja svoje prodajne mreže i sada ima 107 trgovina u Hrvatskoj, 2 logističko-distributivna centra i zapošljava oko 3200 zaposlenika.

Temelji Lidlove priče o uspjehu nalaze se u mjestu Neckarsulm u pokrajini Baden-Württemberg u Njemačkoj, gdje je započelo temelj Lidlovog međunarodnog poslovanja u 1930-ima. Zahvaljujući karakterističnom modelu poslovanja, tvrtka je brzo rasla, pa su nakon samo 15 godina u Njemačkoj otvorene preko 450 trgovina. Krajem 1980-ih Lidl se proširio i na druge države te trenutno posluje u oko 11.550 trgovina i više od 200 distribucijskih centara u 30 zemalja diljem svijeta.

Lidlova ponuda uključuje proizvode vlastite robne marke, kao i proizvode poznatih brendova. Kupci u Lidlovim trgovinama mogu pronaći sve što im je potrebno za svakodnevnu uporabu, od svježih namirnica i vrhunskih vina do smrznutih proizvoda, hrane za kućne ljubimce i sredstava za čišćenje, pa sve do akcijskih proizvoda. Lidl pažljivo bira svoje dobavljače i provjerava podrijetlo svojih proizvoda, a posebnu pozornost posvećuje kvaliteti i svježini proizvoda. Tvrtka kontinuirano analizira povratne informacije kupaca kako bi unaprjeđivala svoje proizvode, a u slučaju potrebe i povlačila artikle iz prodaje.

Lidl Hrvatska ima visoke standarde i sustav upravljanja kvalitetom koji osigurava da njihovi proizvodi svaki dan ispunjavaju očekivanja kupaca. Svi proizvodi pažljivo se provjeravaju i ispitaju prije ulaska u prodaju. Lidlova odgovornost ne odnosi se samo na sigurnost i kvalitetu proizvoda, već i na zaštitu okoliša i razvoj održive nabave koja vodi računa o životnom ciklusu proizvoda