KATALOZI.INFO

Plodine Katalog

Vrijedi od 09.08.23 do 14.08.23

Plodine Katalog - katalozi.info

Plodine katalog

NAJNOVIJI PLODINE KATALOG, LETAK I AKCIJA

Uvijek od akcije!

Plodine katalog donosi bogatu ponudu prehrambenih proizvoda i drugih artikala za kućanstvo po pristupačnim cijenama. U katalogu možete pronaći veliki izbor svježeg voća i povrća, mesnih i mliječnih proizvoda, pekarskih proizvoda te ostalih prehrambenih artikala. Uz to, Plodine katalog nudi široki asortiman kućanskih potrepština, kozmetike i higijenskih proizvoda, tehnike i drugih artikala za kućanstvo. Redovito se u katalogu nalaze i brojne akcije, popusti i ostale pogodnosti koje kupcima omogućuju uštede prilikom kupovine. Plodine katalog ažurira se tjedno kako bi kupci uvijek bili informirani o najnovijim akcijama i ponudama. Potražite najnoviji Plodine katalog i uživajte u širokoj ponudi proizvoda po pristupačnim cijenama.

PLODINE - povijest, poslovanje

Plodine su jedan od najvećih lanaca supermarketa u regiji, s 117 supermarketa diljem Hrvatske, pri čemu visoka razina zadovoljstva kupaca ima prednost.

Tvrtka Plodine d.d. osnovana je 1993. godine u Rijeci gdje je otvoren prvi prodajni centar, koji se izdvaja po širokom asortimanu proizvoda, davanju prednosti hrvatskim proizvodima i izuzetno povoljnim cijenama.

Plodine se razvijaju otvaranjem novih poslovnica, najprije na lokalnoj razini, a zatim 2000. godine otvaranjem modernih supermarketa u skladu s europskim standardima, koji nude bogat, ali povoljan asortiman proizvoda te pružaju ugodno iskustvo kupovine.

Plodine prilagođavaju kvalitetu i količinu ponude svojim kupcima, s naglaskom na svježem mesu, voću i povrću te proizvodima hrvatskih proizvođača. Uvođenjem robne marke Plodine potvrđuju uspješno poslovanje i suradnju s domaćim proizvođačima.

Tvrtka Plodine nastoji održati vrhunsku uslugu kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu usluge, otvaranjem novih prodajnih centara, stalnom edukacijom zaposlenika i poboljšanjem prodaje prema najvišim tržišnim zahtjevima.

Plodine su svjesne da je kvaliteta najbolja reklama, pa se stoga tim tvrtke svakodnevno trudi osigurati proizvode najbolje kvalitete koji će se na policama prezentirati kroz urednost proizvoda i ljubaznost osoblja.

Plodine pažljivo biraju svoje dobavljače i zahtijevaju visoku razinu kvalitete proizvoda, od kontroliranog porijekla do konačnog transporta u objekte.

Što se tiče njihovih robnih marki, tvrtka se ponosi visokim standardima koje je postavila. Njihovi proizvođači su poznati, a prehrambeni proizvodi redovito prolaze kroz sve kontrole kvalitete i provjere kako bi se održao visok stupanj prehrambene sigurnosti. Niža cijena ne znači nižu kvalitetu, a robne marke Plodine su pravi dokaz da odlična kvaliteta ne mora biti skupa, dok je zadovoljan kupac najbolji pokazatelj uspješnosti njihovih robnih marki.