KATALOZI.INFO

Spar Katalog

Vrijedi od 09.08.23 do 14.08.23

Spar katalog - katalozi.info

Spar katalog

NAJNOVIJI SPAR KATaLOG, LETAK I AKCIJA

Istražite Spar aktualnu ponudu!

Iskoristite priliku: Saznajte više o aktualnim promocijama i ne propustite široku ponudu SPAR kataloga i letaka! Uživajte u brojnim pogodnostima koje nudi kupovina u SPAR-u i pronađite sve što vam treba po izuzetno pristupačnim cijenama. Od svježeg voća i povrća do kozmetike i tehnike, SPAR katalog nudi širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Iskoristite i dodatne pogodnosti kao što su kartice vjernosti, akcije za određene grupe proizvoda i mogućnost kupovine na rate.

SPAR - povijest, poslovanje

SPAR Hrvatska je trgovački lanac koji je osnovan 2004. godine kao dio SPAR Austria grupe. Prvi INTERSPAR hipermarket je otvoren u Zadru 2005. godine, a danas posjeduje 133 trgovine i zapošljava više od 4600 radnika u 51 gradu diljem Hrvatske. 

Njihova ponuda uključuje vrhunske proizvode SPAR robnih marki i originalnih brendova, od robne marke S-Budget s proizvodima po diskontnim cijenama do vlastitih marki bio i vege proizvoda, Vital i SPAR Premium linije proizvoda. SPAR Hrvatska prilagođava svoju ponudu i cijene zahtjevima kupaca i trendovima kako bi osigurala izvrsne kupovne prilike kroz brojne ponude i pogodnosti.

Od njihovog dolaska na hrvatsko tržište, SPAR Hrvatska je surađivao sa brojnim domaćim proizvođačima, što je doprinijelo njihovom rastu i razvoju. SPAR Hrvatska je treći po veličini trgovački lanac u zemlji i drugi najbrže rastući trgovac. Kroz svoj rast, SPAR je pružio veliku priliku hrvatskim proizvođačima, koji su svoje proizvode plasirali kroz SPAR prodajnu mrežu i izvezli ih na inozemna tržišta.

Mnogi domaći proizvođači uspjeli su plasirati svoje proizvode na inozemnim tržištima kroz SPAR prodajnu mrežu, osiguravajući tako daljnji rast, razvoj svojih proizvoda i otvaranje novih radnih mjesta. Hrvatski proizvodi se trenutno izvoze u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju. SPAR stavlja naglasak na hrvatsku kvalitetu i značajno doprinosi domaćem gospodarstvu uključivanjem proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman. Ove godine, SPAR je po drugi puta proglašen najboljim trgovcem u zemlji prema izboru specijaliziranog magazina Ja Trgovac.