KATALOZI.INFO

Tommy Katalog

Vrijedi od 10.08.23 do 16.08.23

Tommy katalog

NAJNOVIJI TOMMY KATALOG, LETAK I AKCIJA

Tommy katalog je jedan od najpopularnijih kataloga u Hrvatskoj koji kupcima pruža široku ponudu proizvoda po izuzetno pristupačnim cijenama. U najnovijem Tommy katalogu, kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za svakodnevni život, od svježeg voća i povrća, preko mesnih i mliječnih proizvoda, do proizvoda za kućanstvo poput kućanskih aparata, odjeće i obuće, kozmetike i drugih proizvoda. 

Tommy katalog redovito se ažurira kako bi kupci bili informirani o najnovijim akcijama i ponudama, koje uključuju i velike popuste na proizvode poznatih brendova. 

TOMMY - povijest, poslovanje

Tommy je šesti trgovački lanac u Hrvatskoj s kontinuiranim rastom tržišnog udjela. Vodeći je maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji. Prema podacima Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, Tommy ima najveći tržišni udio u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj, Zadarskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

Trgovački lanac zapošljava 4300 ljudi te je izgradio poziciju jednog od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Imaju 226 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, raspoređenih u 9 županija i gradu Zagrebu, a hrvatski proizvodi čine više od 70% asortimana. Potpora domaćoj proizvodnji je strateška odrednica i trajni interes Tommyja, a kroz povezana društva u Tommy grupi investiraju i u prehrambeno-prerađivačku proizvodnju. 

Tommy je višestruki dobitnik nagrade “Zlatna kuna” koju dodjeljuje HGK Županijska komora Split. Također su nositelji međunarodnog certifikata “Customer’s Friend – Vrhunska izvrsnost” za 2021./2023. godinu i Best Buy Awarda u kategoriji ribarnice za 2020./2021. godinu. Tommy ulaže velika sredstva u sponzoriranje sportskog kluba HNK Hajduk i brojne sportske manifestacije, a također podupire humanitarne, kulturne i tradicijske događaje i organizacije poput VAD Sinj – Alke, Festivala dalmatinskih klapa Omiš, Splitskog festivala, Sportskih igara mladih, Split maratona, Maratona lađa, Taste the Mediterranean i mnogih drugih jer shvaćaju njihovu važnost za širu društvenu zajednicu. 

U 2021. godini realizirali su i humanitarnu akciju “Budi prijatelj djece” u kojoj su prikupili i donirali 253.129 kuna Klinici za dječje bolesti KBC Split.